Izrada web stranica

Izrada kvalitetnih i efikasnih web stranica modernog dizjna prema Vašim potrebama.  Izrada web stranica radi poboljšanja kvalitete Vašeg poslovanja, učinite ga vidljivim i učvrstite prisutnost u digitalnom svijetu uz našu pomoć.

web-dev-12 copy

Što sve web dizajn i izrada web stranice kod nas uključuju?

Fokusirani smo na izradu web stranice koja će predstavljati optimalno rješenje za Vaše poslovanje. U tom procesu koristimo niz platformi, naprednih tehnologija, web aplikacija i prilagođenih vrsta web dizajna za što bolje korisničko iskustvo.

Suvremena web stranica

Osvojite korisnike modernim dizajnom, vrhunskim korisničkim iskustvom i brzinom.

Responzivna mobilna verzija

Bez obzira na to koji uređaj koristili, vaši će korisnici imati zavidno iskustvo

Web stranica & Web shop

Profesionalna izrada web stranice i web trgovine za različite tipove djelatnosti

h
Registracija domene

Registriramo sve nastavke domena (TLD) kao što su .hr, .com.hr, eu,  .com, .net, .info, .de, .at te mnogi ostali…

c
SEO optimizacija

Nakon izrade slijedi inicijalna optimizacija sadržaja i rangiranje stranice preko Google sučelja.

l
Copywriting / Content Creation

Pisanje sadržaja za web stanicu ili artikala, od istraživanja djelatnosti i konkurencije sve do pisanja bloga i članaka po društvenim mrežama.

Web dizajn

Usmjereni smo prema atraktivnom web dizajnu, slušamo Vaše želje i pružamo izvrsno korisničko iskustvo.  Brzo učitavanje Vaše web stranice, kreativni i autentični dizajn i još puno detalja rezultat su akumuliranog znanja, iskustva i vještina našeg tima.

SEO optimizacija

Putem najsuvremenijih content creation metoda i optimizacijskih tehnika naš SEO tim optimizira sadržaj vaše web stranice. Dobro pozicioniranje Vaše web stranice i lagana dostupnost Vašim korisnicima na web tražilicima dugotrajan su način za poboljšanje poslovanja.

Hosting

Usluge web hostinga za osobne ili poslovne namjene svih veličina. Naša zajednica i podrška pomažu vam da brzo i jednostavno osigurate mjesto za vašu web stranicu!

Izrada web stranica za osobne ili poslovne svrhe.

Kao poslovna osoba, osoba s idejom, ciljem i planom, kao vlasnik ili direktor tvrtke ili agencije, zasigurno se ne zadovoljavate s nečim što je samo dobro. U protivnom ne biste bili tu gdje ste danas.

Mi Vam zato nećemo dati dobru ili dovoljno dobru web stranicu jer se ni mi u našem vlastitom agencijskom poslovanju nikada nismo s time zadovoljavali. Oduvijek smo ciljali bolje i više, jer je to uvijek moguće.

Istina je da Vam mnoge agencije danas mogu izraditi web stranicu koja će funkcionirati sasvim u redu i izgledati pristojno. No je li to ono što Vi želite? Ako je Vaš odgovor ne, onda ste na pravom mjestu. Jer kada je Vaš web u pitanju, mi ne smišljamo izgovore, nego stvaramo prilagođena programska rješenja i profitabilne web stranice.

izrada web stranica

Istaknuti rad

HEX PRO LAB d.o.o.

Portfolio

Portfolio izrada web stranica naših dosadašnjih projekata koje smo imali. Možete pogledati klikom na gumb ispod.

Napredna web i programska rješenja

Prema Vašim zahtjevima i potrebama kreiramo kompleksna ili jednostavnija web rješenja, web trgovine, CMS web stranice kojima i sami možete upravljati, te brinemo za redovno održavanje web stranica i nudimo web hosting uslugu.

Neke od platformi s kojima radimo su:

WordPress

Vrhunski CMS web sustav putem kojeg Vam omogućujemo vrlo jednostavno upravljanje web stranicom i održavanje web stranica, te kroz kojeg i sami možete dodavati sadržaj web stranice.

Shopify

Platformu Shopify Plus koristimo za izradu web trgovina, a osobito je dobro prilagođena za potrebe većih web trgovina.

Custom rješenja za web

Za razvoj kompleksnijih softverskih rješenja, sve napredne prilagodbe, promjene ili dizajn web stranice koji želite, uvijek smo Vam na raspolaganju!

Hosting

Naša zajednica i podrška pomažu vam da brzo i jednostavno osigurate mjesto za vašu web stranicu!

Izrada web stranica.
Hoćemo započeti Vaš projekt?

U navedenom obrazcu navedite sljedeće informacije i mi ćemo Vas kontaktirati sa ponduom u najkraćem mogućem roku.

Pismene pohvalnice

“Vrlo dobro promišljena i artikulirana komunikacija za izradu Booking aplikacije za frizerski salon. Jasne prekretnice, rokovi i brz rad. Strpljenje. Bez prečaca. Čak i ako je klijent nemaran. Najbolji dio…uvijek rješavanje problema uz sjajne originalne ideje!.”

Stjepan Radić

Direktor, Crystal Service j.d.o.o.

“Stručnost, profesionalizam, zadovoljstvo. Koristimo iz dana u dan računalne usluge za vođenje efikasnog rada naše firme te održavanje računalnih uređaja i programa za rad.”

Marina Slogar

Direktor, TOLERO SERVIS d.o.o.

HEX PRO LAB